23948sdkhjf

Ny størrelse for JCBs roterende teleskoplaster

JCB svarer med automatisk setup, mer utstyr og 26 meters løftehøyde på et økende "roterende" løftemarked i Europa.

- JCB 555-260R er en ny størrelse for JCB, tidligere har de kun hatt modellen 555P210R som løfter 21 meter kontra den nye som løfter 26 meter, forklarer Dagfinn Søgård, produktsjef JCB hos Rosendal Maskin.

- Teleskoplasteren er ennå ikke tilgjengelig å bestille som Steg V, men så fort de blir tilgjengelige vil vi se på muligheten for å bestille, legger han til.

Segmentet rundtsvingende teleskoplastere har vekst over hele Europa skriver JCB når de nå skal utvide deres serie roterende teleskoptrucker. Markedet på roto, eller rundtsvingende teleskoptrucker,  i Norge ligger markedet på ca 30-50 maskiner.

Automatisk setup

Med å trykke på en knapp, setter den ut og justerer støttelabbene automatisk. Utformingen av bommen skal gi ekstra god sikt rundt maskinen og man kan velge mellom flere lys- og kamera-pakker.

Mer utstyr

JCB har mer enn 45 års erfaring med teleskoptrucker. På denne kan de tilby utstyr som pallegafler, en 5,5-tonns vinsj, en 2-tonns jib-vinsj, en jib for redusert høyde, en 5,5-tonns krok, en light-duty skuffe, 360-graders roterende gaffel, mannskapskurv og selvsagt fjernkontroll.

Med JCB-utstyret kan man også bruke automatisk gjenkjennelse-teknologi (RFID) hvor verktøyet blir gjenkjent av maskinen som velger korrekt løftediagram.

Kilde: JCB / Rosendal Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093