23948sdkhjf

Bygg Reis Deg: - Flere krav om miljøvennlige løsninger i byggeprosjekter

Bygg Reis Deg har eksistert siden 1954 som byggenæringens aller viktigste møteplass. På onsdag åpner messen dørene for 400 utstillere og over 30.000 besøkende.

I tillegg til selve messen arrangeres Det Norske Byggemøtet med over 100 seminarer- og konferanser.

- Vårt mål er å bidra til økt kunnskap om morgendagens løsninger slik at samtlige aktører i den norske byggenæringen kan øke sin konkurransekraft. Derfor har vi investert mye i å lage en nyttig utviklingsarena som ansatte og besøkende kan følge enten fysisk på Lillestrøm eller digitalt via vår digitale messeplattform, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø.

Onsdag 20. oktober kl. 10.00 samles toppledere til Det Norske Byggemøtet - Topplederkonferansen. Ett av hovedtemaene i år er tiden etter pandemien som har preget næringen.

- Vi i byggenæringen har store muligheter til å bidra til det grønne skiftet, fordi vi er en viktig premissleverandør for industri-, transport- og energisektoren, sier Nybø. I fremtiden vil det også komme flere og flere krav om miljøvennlige løsninger i byggeprosjekter. Bærekraftig forretningsutvikling bør derfor stå øverst på agendaen til alle toppledere innen byggenæringen, avslutter Nybø.

Nordmenn ønsker ny kunnskap

I løpet av de siste to årene har byggebransjen opplevd den mest drastiske endringen i nyere historie.

- Vi har ikke hatt anledning til å møtes for verken å utveksle erfaringer, eller dele kunnskap på samme måte som tidligere. Derfor er det med ekstra stor entusiasme vi ønsker velkommen til den største fysiske messen siden gjenåpningen av Norge, sier Nybø.

Pandemien har bidratt til at folk har hatt mer tid enn noensinne til å oppgradere kjøkken, pusse opp bad, bygge ny hytte, male og bytte vinduer. Mange nordmenn ønsker nå å vite mer om hva de må gjøre for å ivareta- hus og hytter.

Årets Bygg Reis Deg-messe på Norges Varemesse i Lillestrøm kommer derfor på et godt tidspunkt for både forbrukere og bedrifter. I tillegg har arrangøren etablert en ny digital messeplattform slik at alle fra Lindesnes i sør til Alta i nord kan få med seg hva som skjer.

Bygg Reis Deg åpner dørene, onsdag 20.oktober kl 09.00, og det er utstillere som dekker alle vare- og tjenestekategorier man behøver for et vellykket bygge- eller oppussingsprosjekt.

Opphav og kilder: Bygg Reis Deg

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079