23948sdkhjf

Signerte for 335 millioner: Vassbakk & Stol bygger Folgefonntunnelen

Vassbakk & Stol har signert kontrakt med Vestland Fylkeskommune om bygging av FV 500 Folgefonntunnelen – Årsnes i Kvinnherad Kommune.

Kontrakten har en verdi på 335 millioner kroner, melder moderselskapet Skanska i en pressemelding.

Fv 500 Folgefonntunnlen – Årsnes er et prioritert rassikringsprosjekt. Prosjektet omfatter en strekning på 22 km hvor det skal bygges en 1400 meters skredsikringstunnel, samt at utvalgte parseller på strekningen skal utbedres og vegbredden økes.

Prosjektet gjennomføres som en samspillskontrakt. Byggherre og entreprenør har det siste året gjennomført en samspillsfase hvor prosjektet har blitt optimalisert. Nå går prosjektet over i gjennomføringsfasen og kontrakten som er signert har en verdi på 335 millioner kroner.

Byggestart blir i oktober 2021 og kontraktsarbeidene skal være avsluttet i februar 2024. Vassbakk & Stol vil samarbeide med Skanska Anlegg region Samferdsel og Energi i gjennomføringen av oppdraget.

Vassbakk & Stol er et heleid datterselskap av Skanska Norge AS. Kontrakten på 335 millioner kroner inngår i ordrereserven for Skanska i Norden for fjerde kvartal 2021. 

Opphav og kilder: Skanska

KLIKK for alle artikler i Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078