23948sdkhjf

Consto Øst skal bygge 11 boligblokker i Bærum

Consto Øst har signert en totalentreprisekontrakt med Kleivveien Utbygging AS om bygging av boligprosjektet Bekkestua Have.

Kontraktssummen er på én milliard kroner. Bak Kleivveien Utbygging AS står Profier AS (50 prosent) og AF Gruppen ASA (50 prosent).

Prosjektet ligger i Kleivveien i Bærum kommune, og består av 230 leiligheter med fem hybler fordelt på 11 blokker, samt 209 parkeringsplasser og fem næringslokaler. Totalt utgjør dette nærmere 34.000 kvadratmeter.

Boligprosjektet ligger sentralt på Bekkestua med umiddelbar nærhet til handel og T-bane.

- Vi er veldig fornøyde med at vi har blitt valgt som entreprenør for dette flotte prosjektet. Vi samarbeider allerede med Profier blant annet på boligprosjektet Konnerudparken i Drammen, og nå ser vi frem til ytterligere et samarbeid – denne gangen også med AF Eiendom, sier daglig leder i Consto Øst, Bjørn Rojahn Breian.

- Etter fem år med utvikling av et spennende og omfattende prosjekt, er vi godt fornøyd med å ha kommet til enighet med Consto Øst AS om bygging av prosjektet i en totalentreprise. Vi ser frem til et godt samarbeid i gjennomføringen av prosjektet og gleder oss til å levere et flott prosjekt til våre kjøpere etter endt byggeperiode, uttaler Steinar Skui, daglig leder i Kleivveien Utbygging AS.

Prosjektet har fastsatte miljømål og skal blant annet sertifiseres etter BREEAM-Nor. Leilighetene vil holde høy standard. Prosjektet er tegnet av Make Arkitekter AS.

Byggestart er satt til januar 2022.

Opphav og kilder: Consto AS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078