23948sdkhjf

Her er Fiat Scudo og Ulysse

Fiat relanserer navnene Scudo og Ulysse når de nå letter på sløret på sine nye varebiler.

Det var kanskje ikke så overraskende at Fiat som er en del av det nye Stellantis-konsernet, også fikk bli med på varebilprogrammet EMP2. Dermed blir fire identiske varebiler til fem. Peugeot Expert, Opel Vivaro, Citroën Jumpy, Toyota Proace og nå Fiat Scudo.

Produksjonen vil fortsatt være i Stellantis Hordain plant in France, dermed er Fiat Professional tilbake til den historiske fabrikken som produserte noen av deres mest kjente modeller fra 1994 til 2016.

Scudo får naturigvis også de samme drivlinjene, det vil si både forbrenningsmotor og batterielektrisk. Den kommer også i personbilutgave/flerbruksbil som seks- eller niseter med navnet Ulysse. I tillegg blir varebilen Scudo tilgjengelig som plan/pickup.

I Norge er det Bertel O. Steen som har Stellantis, de blir altså importør også for Fiat. Hvem som blir ansvarlig for de forskjellige merkene der, vil være klart nærmere jul forteller Stian Gihle, som i dag er informasjonssjef for Peugeot.

Til nå har Fiat tilbudt varebilen Talento i denne klassen, som er den samme bilen som Renault Trafic og Nissan NV300 og forrige Opel Vivaro.

Det skal være mulig å bestille Fiat Professional Scudo mot slutten av året for hovedmarkedene, for Ulysse skjer dette i første kvartal 2022.

Opphav og kilder: Fiat Professional

KLIKK for alle artikler i Varebil pickup elbil.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.082