23948sdkhjf

FS Maskin skal utbedre fylkesveg 6330

Trøndelag fylkeskommune har nylig inngått kontrakt med FS Maskin AS om utbedring av stabiliteten ved skredutsatte områder mellom Follafoss og Almlia.

Arbeidet på Selavegen, fylkesveg 6330, starter i begynnelsen av november og skal være ferdig i uke 50, altså i midten av desember, melder Trøndelag fylkeskommune.

De har inngått kontrakt med den Levanger-baserte maskinentreprenøren FS Maskin AS (Fiborg & Sellæg maskin as) om utbedring av det skredutsatte området mellom Follafoss og Almlia.

Stenges i inntil tre uker

Fylkesveg blir stengt i inntil tre uker mens masseutskiftingen i vegen pågår. Det vil også være redusert fremkommelighet i resten av anleggsperioden. Omkjøring vil bli skiltet via Malm på fylkesveg 6924.

Skifter masser

I områder med svekket vegstabilitet skal det masser skiftes ut og det skal bygges opp ny vegkropp med pukk og geonett. For å unngå videre erosjon skal gamle rasgroper sikres med nett og såes til. Grøfter og drenering skal også utbedres.

- Forrige vinter gikk det flere sørpe- og løsmasseskred i området. At vi gjør tiltak før vinteren er viktig for å kunne holde vegen åpen, sier byggeleder Oddbjørn Breivik i Trøndelag fylkeskommune.

Kilde: Trøndelag fylkeskommune

KLIKK for alle artikler i Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109