23948sdkhjf

Ny leder av Skanska Survey

Rolf Christian Kværnæs tar over som leder av et av Norges ledende fagmiljøer innen geomatikktjenester.

Kværnæs har vært i Skanska siden 2008 og har gjennom årene hatt flere roller i Skanska Survey, de siste ni årene som leder for avdelingen deres som dekker Oslo og Østlandet.

 

Skanska Survey er en spesialistenhet i Skanska Norge og en ledende leverandør av geomatikktjenester. I en pressemelding fra Skanska heter det at den har ressurser, kompetanse og erfaring til å levere komplette landmåling-, modellering- og dokumentasjonstjenester for bruk i alle prosjektfaser. Enheten er involvert i brorparten av Skanska Norges prosjekter, men har også en stor og variert portefølje av eksterne kunder. Skanska Survey har avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, og har kapasitet og mobilitet til å bidra inn i prosjekter over hele landet.

Skanska Survey er en spesialistenhet i Skanska Norge og en ledende leverandør av geomatikktjenester. Foto: Skanska

Viktig bidragsyter

Kværnæs har utdanning fra teknisk fagskole, og en bachelor i økonomi, ledelse og bærekraft fra NTNU Gjøvik. I løpet av sine 13 år i Skanska Survey, har han vært involvert i en rekke store, komplekse prosjekter, og vært en viktig bidragsyter til at spesialistenheten har befestet sin posisjon som ledende innenfor fagfeltet.

Kristian Brende, konserndirektør for Forretningsområdet Spesialister i Skanska Norge, er svært fornøyd med at selskapet har fått på plass en sterk kandidat fra egne rekker til å lede spesialistenheten.

– Han kjenner både Skanska, kollegaene sine i Survey og markedet godt. Skanska Survey har en ambisjon om fortsatt å være en teknologisk spydspiss innenfor de områdene de leverer tjenester, øke volumet sitt og ytterligere styrke sin posisjon som den ledende aktøren i markedet, sier Brende som er trygg på at Kværnæs er rett person til å lykkes med dette og utvikle enheten videre i årene som kommer.

Kværnes overtar etter Trond Petter Eide som har ledet Skanska Survey siden 2012 og etter eget ønske har bedt om å fratre stillingen for å søke nye utfordringer i Skanska. Han går nå over i til å jobbe med forretningsutvikling innenfor fagområdet digitalisering.

Opphav og kilder: Skanska

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.424