23948sdkhjf

Betraktelig bedre lønnsomhet for NRC i tredje kvartal

NRC Group forbedret lønnsomheten betraktelig i tredje kvartal. EBITA endte på 102 millioner kroner hvilket gir en margin på 6,0 prosent sammenlignet med 4,5 prosent samme kvartal i fjor. 

Både Sverige, Finland og Norge viser forbedringer, melder NRC Group.

 

Omsetningen i tredje kvartal endte på 1.698 millioner kroner, en nedgang på 13 prosent fra samme periode i fjor (1.956 millioner kroner). EBITA endte på 102 millioner kroner (88) hvilket gir en margin på 6,0 prosent sammenlignet med 4,5 prosent samme kvartal i fjor. 

Les også: NRC Group, Q2: Bedre resultater og sterk ordreinngang

Akkumulert etter tredje kvartal er omsetningen på 4.356 millioner kroner, ned 10 prosent fra samme periode i fjor (4.871 millioner kroner).

NRC Group er rangert som den niende største entreprenøren i Norge i denne artikkelen

Høy ordreinngang

Selskapet sikret seg flere viktige kontrakter, blant annet Crown Bridges i Finland til en verdi av 1,1 milliard kroner og Trønder-Meråkerbanen i Norge til en verdi av 760 millioner. Med en ordreinngang på 2,7 milliarder kroner ble dette kvartalet det nest best noensinne, opplyser NRC Group i en pressemelding. Til sammenligning var ordreinngangen i tredje kvartal i fjor på 1,2 milliarder.

Akkumulert etter tredje kvartal hadde NRC Group en ordreinngang på 5,7 milliarder (3,9 milliarder) og en ordrereserve på 7,6 milliarder (6,8).

– Signeringen av Trønder-Meråkerbanen er et godt eksempel på hvordan vi kan styrke vår konkurranseevne ved å utnytte ressurser og kompetanse på tvers av landene. Prosjektet blir utført gjennom et samarbeid mellom vår norske og svenske organisasjon, sier konsernsjef Henning Olsen i NRC Group.

Opphav og kilder: NRC Group

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062