23948sdkhjf

Bring-selskap tar i bruk tysk TMS i hele Skandinavia

Det ferske skandinaviske datterselskapet til tyske Logistische Informationssysteme (LIS) har fått sin første kunde. Bring Cargo International tar nå i bruk Transport Management Systemet WinSped i både Norge, Sverige og Danmark.

Etter en forberedelsesfase på ett år er Bringterminalene i Malmö, Stockholm, Linköping, Göteborg og Halmstad knyttet til systemet. De tolv gjenværende filialene i Sverige, Danmark og Norge, følger etter i de neste månedene.

 

Bring Cargo International tilbyr grenseoverskridende B2B-transportløsninger og er et heleid datterselskap av Posten Norge.

– Med Bring har vi fått en Big Player som kunde på det skandinaviske markedet. Vi er svært glade over internasjonal vekst og ser frem til et fremtidig samarbeid, sier Magnus Wagner, styreformann i tyske Logistische Informationssysteme AG (LIS) som i over 40 år utviklet og installert transportstyringsprogramvare. Selskapet er representert i flere land og i fjor ble datterselskapet LIS Scandinavia ApS etablert i Hundested i Danmark åpnet LIS AG i fjor den femte filialen.

Stor installasjon

Ifølge en pressemelding fra LIS er Bring Cargo International svært tilfreds med utviklingen for TMS-prosjektet. Lena Blixt Landgren, leder for forretningsutvikling i Bring Cargo International i Sverige sier at de til tross for pandemien klarte å gjennomføre Proof of Concept innen den foreskrevne tidsplanen, og også starte å installere programvaren.

– Dermed er vi på god vei til å nå målet som vi har satt oss om å innføre TMS i år i Sverige, Danmark og Norge, sier Landgren.

Programvareeksperten fra Westfalen i Tyskland skal nå koble ca. 230 arbeidsplasser i Sverige, Norge og Danmark til TMS-et WinSped i de neste ukene og månedene. Etter at standardmodulene oppdragsregistrering, disposisjon og finansregnskap er innført, blir andre trinn å innføre adgang via Lis-nettportalen WebSped, og mobil anvendelse av AppSped.

Kilde: LIS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.095