23948sdkhjf

NTEX etablerer seg i Vestby - dobler lagerkapasiteten

Transport- og logistikkselskapet NTEX AS har vokst seg ut av dagens lager på Sofiemyr og flytter i mai til Vestby der selskapet skal leie totalt 18.000 kvm av et nytt bygg som Logicenters har under oppføring.

Det nye bygget til Logicenters i Toveien 21 i Vestby blir på totalt 28.500 kvm og vil bli sertifisert som BREEAM «Very Good».

 

Logicenters opplyser at den langsiktige leieavtalen som de har inngått NTEX dekker et areal på 18.000 kvm, som inkluderer et lagerområde på 14.000 kvm, en 3.700 kvm terminal og et kontorareal på 800 kvm tilpasset leietakers behov. Bygget vil bli sertifisert som BREEAM «Very Good» med mulighet for solcellepaneler på taket.

– Vi er veldig glade for å inngå en avtale med NTEX AS. Det er en stor aktør innen transportbransjen som befinner seg i en veldig spennende vekstfase, sier Ruben Krantz, Commercial Manager for Logicenters i Norge. Han er sikker på at de kommer til å trives i sine nye og topp moderne lokaler i Vestby, som både holder høy standard og som vil være gjennomsyret av bærekraftige materialvalg.

Dobler lagerkapasiteten

NTEX er et svensk transport- og logistikkselskap med nærmere 600 ansatte om en omsetning på drøyt to milliarder svenske kroner. I tillegg til hovedkontor i Göteborg og flere terminaler i Sverige er selskapet etablert i en rekke europeiske land med egne kontorer eller agenter. Det norske datterselskapet NTEX AS ble etablert i 2011 og omsatte i fjor for ca. 165 millioner kroner.

Andreas Hoel Nikolic, adm. direktør i NTEX AS, er glad for å signert leieavtalen for det nye lageret i Vestby.

– I vårt nåværende lokale på Sofiemyr er det fullt i dag og gjennom å flytte inn i nye lokaler har vi muligheten til å doble vår lagerkapasitet og vår virksomhet kan fortsette å vokse ytterligere, sier Nikolic.

Opphav og kilder: Logicenters, NTEX, proff.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078