23948sdkhjf

IMI og Agrippa innleder partnerskap rundt mobil avvikshåndtering

Svenske Industri-Matematik International inngår et partnerskap med norske Agrippa Solutions med sikte på å utvide tilbudet innen mobil avvikshåndtering sammen med IMIs eget lagerstyringssystem.

Den norskutviklede løsningen for avvikshåndtering benyttes allerede av store logistikkaktører som ASKO, Haugen-Gruppen, Elektroskandia, Plantasjen og Europris.

 

Agrippa Solutions AS ble etablert i Tønsberg i 2013 og tilbyr sin egenutviklede Software-as-a-Service (SaaS) Agrippa Improvement og relaterte konsulenttjenester. Programvaren oppgis å være en kostnadseffektiv løsning for avvikshåndtering, registrering av rutinekontroller og forbedring i logistikkjeder og benyttes blant annet av store logistikkaktører som ASKO, Haugen-Gruppen, Elektroskandia, Plantasjen og Europris. Agrippa, med 24 ansatte på kontorene i Norge og i Polen, er i kraftig vekst og omsetningen på drøye 20 millioner kroner i fjor var en økning på nær 50 prosent sammenlignet med året før.

Svenske Industri-Matematik International (IMI) har røtter tilbake til 1967 er en ledende programvareleverandør innen ordre- og lagerstyring med løsningene IMI AOM (Advanced Order Management) og IMI WMS (Warehouse Management System). Selskapet har over 10.000 brukere i 18 land og omsatte i fjor for 171 millioner svenske kroner.

Passer godt sammen

– Agrippa Improvements har gode integrasjonsmuligheter mot IMIs WMS og med hjelp av mobilen kan man scanne strekkoden på varen, registrere avvik og få med artikkelinformasjon og annen nyttig informasjon som pris, leverandør, transportør, dato, innkjøp osv., sier André Pedersen, salgsansvarlig i Agrippa.

Niklas Rönnbäck, adm. direktør i IMI, fastslår at Agrippas brukervennlige løsning for avvikshåndtering passer perfekt til deres WMS-løsning.

– Sammen med Agrippa ser vi mange muligheter til å hjelpe til med forbedringer av lagerdriften ved å introdusere mobile og brukervennlige informasjonsflyter, sier han.

Både Rönnbäck og adm. direktør Trond Engebretsen i Agrippa Solutions sier de ser frem til et spennende samarbeid.

– Sammen vil vi hjelpe våre kunder til å forbedre og effektivisere logistikk-kjeden gjennom digitalisering med topp moderne software fra begge selskaper, sier Trond Engebretsen, adm. direktør i Agrippa Solutions.

Kilde: IMI, Agrippa, Proff.no

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Etter noen timer med Allskog Bios Kobelco SK210LC: Laster tømmer så flisa spruter
MAN: Verdens første bil med dieselmotor
Ante fra Sauda: - Det er en bratt og lang læringskurve
Lia Hytte og Bygdeservice AS: - Det er dette som er anleggstraktor, mener Stig Løkken
11 måneder traktor-race i 2022: John Deere hårfint foran Valtra!
Utnyttelsesgrad 200 prosent! Havarikommisjonen er på sporet av Tretten bru
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.094