23948sdkhjf

Backe velger Backe også på neste byggetrinn i Gamlegrendåsen

Backe Prosjekt AS, gjennom utbyggingsselskapet Gamlegrendåsen Terrasse AS, har inngått avtale med Backe Vestfold Telemark AS om bygging av neste byggetrinn på Gamlegrendåsen Terrasse i Kongsberg.

Byggetrinnet vil bestå av 28 leiligheter og kontrakten har en verdi på 92 millioner kroner.

 

Backe Vestfold Telemark var entreprenør også på det første byggetrinnet på Gamlegrendåsen Terrasse hvor alle leilighetene nå er solgt.

– Det forrige prosjektet ble overlevert med svært høy kvalitet, med både prosjektets utforming og høye standard som et av hovedgrunnene til at vi vil fortsette samarbeidet med Backe Vestfold Telemark, uttaler Sondre Evjen, prosjektleder i Backe Prosjekt i en pressemelding.

– Ved å ha dem med oss også på dette prosjektet kan vi hente flere fordeler i det å være «Ett Backe» slik at vi på en god måte finner de beste løsningene for prosjektet, legger han til.

Tommy Pedersen, adm. direktør i Backe Vestfold Telemark sier det er flere prosjekter som de skal i gang nå og ved å få realisert dette prosjektet har selskapet godt med arbeid i tiden fremover.

Les også: Backe får ny byggekontrakt ved Joint Warfare Center

Les også: Utvikler global plattform for digitalisering av byggenæringen

Viktig å benytte lokale leverandører

Rolf Christian Andersen, kalkulasjons- og markedssjef i Backe Vestfold Telemark, sier de er klare for å gå i dialog med underleverandører og samarbeidspartnere om det neste byggetrinnet.

– Vi er svært glade for å kunne utvikle oss videre i Kongsberg. Det er viktig for oss å benytte lokale leverandører for å sikre både lokale interesser og lokalt miljøperspektiv, sier Andersen.

Opphav og kilder: Backe

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125