23948sdkhjf

Ny importør av Merlo i Norge

Hymax tar over Merlo S.p.A. i Norge og Alpha Maskin vil konsentrere all fokus på Schwing Stetters betongmaskiner.

Agenturskifte på Italienske teleskoplastere: Alpha Maskin AS på Fetsund har representert Merlo S.p.A i Norge siden 2006. Maskiner som er i bestilling fra kunder vil bli levert av Alpha Maskin AS, deretter overlates alt vedr. agenturet til Hymax AS.

- Alpha Maskin AS vil i fremtiden konsentrere alt fokus på leveranser av Schwing Stetter`s betongmaskiner, uttaler Bjørn Steinar Olsen, Daglig leder i Alpha Maskin AS

Passer godt inn mot utleie

Hymax AS har fra tidligere Kubota, Giant og Ausa agenturene i Norge. Daglig leder i Hymax, Glenn Mellegaard forteller at Hymax har stort fokus på leveranser til utleiebransjen og at Merlo produktene passer godt inn sammen med deres eksisterende maskin agenturer.

Torgeir Nustadhaugen i Hymax som har lang erfaring fra både kran og løfteutstyr, vil bli Produktsjef for Merlo produktene i Hymax.

Lanseres først på Vei og Anlegg

Overtagelsen av agenturet vil være fra 01.01.2022 og den første presentasjonen av Merlo maskinene vil være på Vei & Anleggsmessen i februar forteller Torgeir Nustadhaugen i Hymax.

 Merlo produserer teleskoplastere både for anleggs og landbruksbransjen og er en av de største leverandørene av slike maskiner i Europa.

Opphav og kilder: Hymax / Alpha Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094