23948sdkhjf

På’an igjen: LogiMAT utsettes nok en gang

Kraftig økende smittespredning og en lav vaksinasjonsgrad i flere europeiske land gjør at LogiMAT i Stuttgart – verdens største messe for intralogistikk – blir utsatt til 31. mai – 2. juni.

Store utstillere som Jungheinrich og SSI Schäfer støtter fullt ut arrangørens beslutning om å utsette messen i snaue tre måneder. Tiden vil vise om det er lenge nok.

 

LogiMAT er rangert som verdens største messe for intralogistikk. I utgangspunktet arrangeres den hvert år, men koronautbruddet har medført at den sist ble avholdt i februar 2019. Den attende utgaven av LogiMAT skulle etter planen ha blitt avholdt i mars 2020, men ble først skjøvet til juni 2021 og deretter til 8. til 10. mars 2022.
Nå har arrangøren Euroexpo Messe- und Kongress funnet det nødvendig å utsette messen ytterligere en gang – til 31. mai til 2. juni 2022.

Får støtte av utstillerne

Bakgrunnen for utsettelsen er den kraftig økende smittespredningen og en fortsatt lav vaksinasjonsgrad i flere europeiske land.

– Det nåværende høye nivået av tilfeller er urovekkende for alle, inkludert våre utstillere. Dette er noe som ikke bare kan ignoreres og vi har nok en gang blitt tvunget til å svare på den aktuelle situasjonen. Våre utstillere trenger sikkerhet for planleggingen og det er vanskelig akkurat nå, forklarer Michael Ruchty, utstillingsdirektør i LogiMAT Stuttgart. Han legger til at de må gjøre alt de kan for å sikre at arrangementet lever opp til forventningene fra både utstillere og besøkende om en trygg og gjennomføring. Ruchty er ikke overrasket over at mange utstillere uttrykkelig støtter denne utsettelsen.

– Helsen og sikkerheten til både gjester og ansatte på en Jungheinrich-stand har høyeste prioritet for oss. Vi støtter den helt nødvendige beslutningen om å utsette messen til et mindre risikabelt tidspunkt og ser frem til en vellykket LogiMAT 2022, sier Christian Erlach, salgsansvarlig hos Jungheinrich i Hamburg.

Også Steffen Bersch, adm. direktør i SSI Schäfer-gruppen, støtter avgjørelsen fullt ut.

– Vi ser frem til neste messe i Stuttgart og har noen spennende nye produkter og innovative løsninger å tilby bransjefolk som deltar. Dette avhenger helt av en sikker arrangementsledelse, men også av pålitelig planlegging, sier Bersch.

Forlenger digitalplattformen

For å bygge en bro frem til den kommende messen opplyser arrangøren at LogiMAT.digital-plattformen vil bli forlenget for alle deltakere til slutten av juni 2022 slik at de kan holde kontakten med bransjefolk.

Kilde: Euroexpo Messe- und Kongress

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14