23948sdkhjf

Mølleneset godkjent: Nordr planlegger utbygging ved Store Lungegårdsvann

Bystyret i Bergen har nå godkjent Mølleneset hvor Nordr planlegger for rundt 67 nye utsiktsleiligheter fordelt på tre bygg.

Mølleneset vil ligge helt i sjøkanten av Store Lungegårdsvann, og det tidligere industriområdet er ifølge Nordr en av Bergens beste tomter.

 

– Vi er svært fornøyde med at bystyret har godkjent Mølleneset. Vårt mål er å skape et prosjekt av høy arkitektonisk kvalitet som skal bli et godt sted å bo. Mølleneset vil være et unikt prosjekt i Bergen med en beliggenhet som er helt spesiell, sier konstituert konsernsjef Pål Aglen.

Tidligere industriområde

Flertallet i Bergen bystyre støttet innstillingen fra Utvalg for Miljø og Byutvikling som medfører at ett av byggene reduseres med én etasje, opplyser Nordr.

– Det er noe vi har tatt høyde for. Vi er tilfredse med beslutningen og de gode tilbakemeldingene vi har fått på prosjektet. Nå ser vi frem mot salgsstart, sier Aglen.

Mølleneset var tidligere et industriområde i den indre delen av Store Lungegårdsvann som nå skal transformeres til bymiljø. Det vil komme ett nytt bybanestopp like ved og Bergen kommune skal bygge en ny bystrand fra tomten og helt rundt til ADO Arena.

Forventet salgsstart er i første kvartal 2022, men allerede har nesten 3.000 meldt sin interesse opplyser Nordr. Boligene forventes ferdigstilt første kvartal 2024.

Opphav og kilder: Nordr

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.097