23948sdkhjf

Optimera har overtatt nytt sentrallager i Vestby

I går overtok Optimera sitt nye 23.000 kvadratmeter store sentrallager i Vestby utenfor Oslo. Det får en nøkkelrolle i å dekke økende etterspørsel både fra netthandel og ved virksomhetens 200 utsalgssteder.

Det nye sentrallageret skal nå bli innredet med blant annet automatiske lager- og plukksystemer før det tas i daglig bruk. Automasjonssystemene vil sørge for høy arealutnyttelse og kostnadseffektiv håndtering.

 

Effektiv logistikk er sentralt for Optimera. Selskapet har et omfattende nettverk av kranbiler (inkludert fullelektriske), distribusjonslagre og utsalgssteder over hele landet inkludert Montér-byggevarehus, Optimera Proffsenter, Montasjeutstyr-forretninger, Hansmark og RenCon, opplyser selskapet i en pressemelding.

Les også: Ekteparet har drevet byggevarehus på Hurumlandet siden 1975 - solgte til Optimera

– Sentrallageret øker kapasiteten vår. Det er viktig for vareutvalg, kundeservice og vekstmuligheter, sier logistikkdirektør Gard Erik Dahl i Optimera.

Optimera

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2.000 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark, RenCon, Montér og Montasjeutstyr. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Opphav og kilder: Optimera

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078