23948sdkhjf

Agroteknikk: 37.000 besøkende bør teste seg!

Dersom du var en av de 37.000 besøkende som deltok på Agroteknikk i november, så oppfordres du til å ta en koronatest.

Det er arrangøren av Agroteknikk som sendte ut pressemeldingen på torsdag kveld angående et mulig smitteutbrudd.

Totalt var det 37 000 besøkende på Agroteknikk i løpet av de fire dagene messen ble avholdt. Det er 3000 flere enn i 2018.

Registrert koronasmitte

Bakgrunnen er en pressemelding fra Malvik kommune i Trøndelag. Der skriver kommunen at det er registrert koronasmitte blant flere besøkende på messen. Kommunen anbefaler alle som var på messen til å bestille en koronatest. De skriver videre at det er anbefalt å ta en hurtigtest (også kalt selvtest) så raskt som mulig. Dersom du tester positivt på hurtigtesten må du ta PCR-test innen ett døgn. Kontakt kommunen du bor eller oppholder deg i for å bestille time til PCR-test.

- Vi oppfordrer alle som var på messen til å følge anbefalingen fra Malvik kommune. Det gjelder også besøkende som er bosatt andre steder enn Malvik, Agroteknikk i meldingen.

Agroteknikk sender også oppfordringen direkte til alle besøkende på messen som har registrert sin e-postadresse ved billettkjøp. Den sendes også til alle utstillerne.
Verken NOVA Spektrum eller Agroteknikk har blitt kontaktet direkte av Malvik kommune med spørsmål om hjelp til arbeidet med smittesporing. Dersom det skjer, så vil vi bistå med det vi kan. Vi har heller ikke blitt kontaktet av noen av de besøkende med beskjed om at de er smittet.

Agroteknikk ble avholdt i NOVA Spektrum i Lillestrøm den 25. til 28. november 2021.

Kilde: Agroteknikk / Norges Varemesse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093