23948sdkhjf

Anleggsmaskiner: Dagenborg & Kjærsgaard oppløses

Alle gjenstående forpliktelser og avtaler blir også overtatt av Dagenborg Maskin AS.

I mai 2020 kom meldingen om at Dagenborg og det danske selskapet SD Kjærsgaard skulle ta over Case-agenturet i Norge.

2. desember 2021 kom meldingen om at Dagenborg & Kjærsgaard oppløses. I følge meldingen har eierne av D&K i felleskap besluttet avvikling av firmaet som har vært eid 50/50 av Dagenborg Maskin AS og Sdk Holding Aps.

- Etter en tid med drift, har vi funnet en gode løsninger av arbeidsoppgavene mellom de etablerte selskapene som allerede finnes i Norge og Danmark. Behovet for å samkjøre oppgaver i felles selskap er nå blitt overflødig. 

Fortsetter uten felles firma

S.D.Kjærsgaard fortsetter å med å levere maskiner til det norske markedet, både direkte eller via utvalgte samarbeidspartnere. Dagenborg Maskin AS fortsetter sitt arbeid med ettermarked og service i Norge. Samarbeidet om Case anleggsmaskiner i Norge fortsetter som før - men nå uten felles firma. 

Hvem tar over ansvaret for Case Norge ? 

Oppløsningen av D&K er en styrt avvikling og skal ikke ha noen negative konsekvenser for verken kunder eller leverandører, står det i meldingen. Ansatte fra D&K blir overført til Dagenborg Maskin AS, og fortsetter sitt vante arbeidet med Case anleggsmaskiner.

Dagenborg overtar

Alle gjenstående forpliktelser og avtaler blir også overtatt av Dagenborg Maskin AS. De fleste avtaler er allerede overdratt, og det som gjenstår blir ordnet opp i løpet av desember 2021. Dagenborg Maskin AS har vært leverandør av Case anleggsmaskiner siden 1980, og er i dag den eneste importør av Case anleggsmaskiner i Norge. 

Kilde: Dagenborg Maskin AS / S.D Kjærsgaard AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094