23948sdkhjf

Letter på sløret: Nye Volkswagen Amarok

Den nye pickupen blir lansert 2022 som en allrounder med markant design og med flere assistentsystemer.

Både Ford og Volkswagen har kommet med flere drypp av deres nye felles pickup-produksjon. Nå er det Amaroks tur med flere designskisser av Amarok i tjeneste hos den sørafrikanske dyrebeskyttelsen. De har forøvrig brukt den utgåtte Amaroken siden 2011.

Produksjonen av den ble stanset i 2020, Les også: En siste tur med Rokken, og til da var det produsert 800.000 eksemplarer av den i Hannover i Tyskland og Pacheco i Argentina.

Volkswagen har holdt kortene tett til brystet om den nye Amarok, men har nå publisert en designskisse av det de omtaler som en allrounder pickup som skal produseres sammen med Ford Ranger i Sør-Afrika.

Helt ny pickup med klart «Volkswagen-DNA»

Nye Amarok får ikke bare nytt utseende utvendig og innvendig, også ny teknologi er på plass.

– Den markante fronten, og fremfor alt det karakteristiske X-designet, skiller den nye Amarok tydelig fra forgjengeren, og viser pickupens ambisjon om å lede an i sitt segment, bekrefter Albert-Johann Kirzinger, designsjef for Volkswagen Nyttekjøretøy.

– Vi har gitt styrken og kraften til den nye Amarok et tydelig uttrykk, med klart «Volkswagen-DNA», både innvendig og utvendig, fortsetter han.

Opphav og kilder: Volkswagen Nyttekjøretøy

KLIKK for alle artikler i Varebil pickup elbil.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109