23948sdkhjf

Veidekke oppfører 167 nye boliger i Teieparken i Tønsberg

OBOS har gitt Veidekke oppdraget om å bygge også det tredje delfeltet i boligprosjektet Teieparken i Tønsberg.

Dette innebærer oppføring av 167 BREEAM-sertifiserte boliger i fire byggetrinn som vil bli igangsatt etter hvert som salget skrider frem. Kontrakten er en totalentreprise på 385 millioner kroner for hele delfeltet.

 

– Med denne avtalen fortsetter vi det gode samarbeidet mellom OBOS og Veidekke om boligprosjektet Teieparken, fastslår distriktsleder Lars N. Hjertås i Veidekke Bygg Vestfold og Telemark.

Det startet med en samarbeidsavtale om prosjektutvikling i 2017 som gikk videre til utbyggingsoppdraget i 2018 for de første 64 leilighetene som nå er ferdigstilt.

Tett på offentlig park

Teieparken, som ligger like ved kanalbroen på Nøtterøysiden, blir en grønn og levende bydel for alle sentralt i Tønsberg. Selve parken, som er offentlig, vil bli hjertet i bomiljøet. Her blir det opparbeidet gangveier og godt med plass til leke- og rekreasjonsområder. De 167 leilighetene i tredje delfelt blir i bygg mellom to og fem etasjer over en underliggende parkeringskjeller, opplyser Veidekke.

– Teieparken er et stort og viktig prosjekt for OBOS og våre medlemmer i Vestfold, og vi er glade for å kunne videreføre samarbeidet med Veidekke Bygg. Det er spesielt gledelig for oss å tilby BREEAM-sertifiserte boliger i Vestfold som et ledd i vår miljøsatsing, sier konserndirektør Arne Baumann i OBOS Boligutvikling.

Opphav og kilder: Veidekke

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094