23948sdkhjf

Vei og Anlegg 2022 flyttes til mai

Beslutningen er tatt: Nordens største anleggsmesse, Vei og Anlegg flyttes fra 16. – 19. februar til 11. – 14. mai.

TUNG MESSE FLYTTES: Vie og Anlegg-messen består av mange, veldig store anleggsmaskiner, og som krever lang forberedelsestid for både logistikkplanlegging, transport til Lillestrøm og innkjøring i hallene.

Arrangøren MGF skriver i en pressemelding i formiddag at med den nye og usikre situasjonen rundt utviklingen av covid-19 og restriksjoner fra myndighetene, ble det i dag besluttet å flytte messen til våren.

- MGF er også eier av SMART industri, og sammen med Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) har vi funnet en mulighet til å rokkere SMART industri til et senere tidspunkt og dermed finne en åpning for Vei og Anlegg, sier direktør i MGF Tone Grøstad. SMART industri er etter byttet flyttet til 23. – 25. mai.

- Styret har gjort en grundig vurdering av situasjonen den pågående pandemien har stilt oss overfor, og vi har kommet til at det eneste riktige er å flytte messen allerede nå. Ved å gjøre dette grepet nå, sikrer vi at utstillerne får tid nok til å områ seg i forhold til maskinene de skal vise frem. Det var naturlig nok ingen enkel beslutning. Men det var den riktige avveiningen, og styret var enstemmig i sin konklusjon, sier direktør Tone Lindberg Grøstad i en kommentar.

Kilde: Pressemelding fra MGF

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095