23948sdkhjf

Ny direktør i Swerock Norden

Mats Norberg overtok 1. januar som adm. direktør i Swerock Norden. Han kommer fra NCC, hvor han har hatt flere ulike lederstillinger, sist som divisjonssjef med ansvar for fundamenteringsvirksomheten i Norden.

Swerock, som er en av Nordens største leverandører til bygg- og anleggsbransjen, får en adm. direktør som setter pris på struktur, orden og å være godt forberedt. Mats Norberg er utdannet sivilingeniør og har i tillegg studert bedriftsøkonomi ved Uppsala universitet. Det er kombinasjonen av ledelse og økonomisk ansvar i rollen som adm. direktør han tiltrekkes av.

– Swerock skal være i forkant og drive utviklingen, men det er mange forhold som skal avveies. Swerock opererer i en del av bygg- og anleggsbransjen som har store muligheter til å utgjøre en forskjell og det skal vi selvsagt gjøre. Vi har også et ansvar for å forklare omverdenen hva vi gjør og hvordan vi kan ta klimakloke valg. Jeg håper offentlige innkjøpere og større kunder vil begynne å stille strengere krav til råvarene og produktene de kjøper, sier Mats Norberg.

Mats Norberg leder den nordiske virksomheten sammen med en ansvarlig leder i hvert land. Disse er:
Joar Caspersen, Swerock i Norge
Stefan Axelsson, Swerock i Sverige
Juha Arvola, Swerock i Finland

Niclas Winkvist, som er styreleder i Swerock Norden AB, er meget godt fornøyd med valget av Mats Norberg som etterfølger til Karl-Gunnar Karlsson som adm. direktør i Swerock.

– Mats har bred erfaring fra bransjen og har hatt flere ledende roller, blant annet innen asfalt. Dette er av stor verdi for Swerocks fremtid, sier Niclas Winkvist.

Kilde: Peab / Swerock

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109