23948sdkhjf

Assemblin leverer rør for 66 mill til Gregers kvartal

Assemblins prosjektavdeling i Oslo har signert kontrakt med AF Gruppen om rørentreprisen i boligprosjektet Gregers kvartal på Løren i Oslo.

MASSE RØR: Kontrakten har en verdi på 66 millioner kroner, opplyser Assemblin i en pressemelding i romjulen.

Gregers kvartal består av 258 leiligheter fordelt på seks bygg på seks til åtte etasjer.

I tillegg til leiligheter vil området inneholde barnehage, næringsarealer, parkeringsgarasje og tekniske rom – totalt 33.300 kvadratmeter BTA. Assemblin står selv for prosjekteringen av prosjektet.

Prosjekt: Gregers Kvartal
Oppdragsgiver: AF Gruppen
Leverandør: Assemblin prosjekt Oslo
Kontrakt: Totalentreprise rør
Verdi: 66 mill. NOK (eks. mva)
Byggestart: Mai 2022
Overlevering: Sept. 2024

Gregers kvartal eies av Eiendomsplan og USBL. Prosjektet ligger midt mellom nye Løren Tbanestasjon og boligprosjektet Brødfabrikken, like i nærheten av boligprosjektet Krydderhagen, som Assemblin tidligere har vært med å bygge sammen med AF Gruppen.

Kontrakten ble signert 21. desember 2021. Prosjektet gjennomføres i tre byggetrinn, med oppstart for Assemblin i mai 2022.

Prosjektet skal etter planen overleveres i september 2024.

Assemblin er en installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland, og designer, installerer og vedlikeholder tekniske systemer og løsninger for luft, vann og energi. Selskapet  en omsetning på 10 milliarder SEK og cirka 6.300 medarbeidere på rundt 100 steder i Norden.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Assemblin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079