23948sdkhjf

Pluss-kontrakt for Betonmast i Trondheim

Betonmast Trøndelag har signert kontrakt med Selvaag Bolig ASA og Relog AS om bygging av til sammen 164 leiligheter på prosjektet Ringve Pluss på Lade i Trondheim.

TOTALENTREPRISE: Kontrakten, med byggestart i sommer, har en verdi på 360 millioner kroner, fremkommer det i en pressemelding.

Prosjektet omfatter 132 leiligheter i tre bygg og rekkehus, samt transformasjon av et vernet kontorbygg til 32 leiligheter og et garasjeanlegg.

 Prosjektet utvikles med Selvaags varemerkebeskyttede Pluss-konsept, med blant annet betjent fellesareal, gjesteleiligheter, trimrom, selskapslokale og tilbud om ulike tjenester.

 Selvaag Bolig er en kompetent og langsiktig byggherre, og vi i Betonmast Trøndelag har lang erfaring med store boligprosjekter. Vi er trygge på at vi kan levere god kvalitet også på dette prosjektet, sier Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag.

– Vi har samarbeidet godt med Selvaag Bolig på flere større boligprosjekter i Oslo-området i flere år. Det gleder oss at de nå også gir oss tillit til å bygge Trondheims første Pluss-prosjekt, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

 Byggestart på første trinn er medio 2022. Prosjektet ferdigstilles i siste halvdel av 2024.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Betonmast

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094