23948sdkhjf

Til Norwegian Agro Machinery: Kjell Kåre Espedal og Jarle Kleppan

Etter fem år med etablering, varemerke-skifter og intensiv vekst blir Norwegian Agro Machinery nå en samlet organisasjon i ett samlet selskap.

Norwegian Agro Machinery AS blir en samlet organisasjon, fra 1. kvartal 2022, skriver de i en pressemelding.

Her integreres forhandlerselskapet Lena Maskin AS og veien fra produsent til kunde optimeres.

Ny funksjon: COO

Ledergruppen styrkes med en ny funksjon,- en COO, hvilket betyr en styrket daglig og full-tidsledelse, for Norwegian Agro Machinery, med økt fokus på den daglige drift i egne avdelinger, samt på utvikling av samarbeide med alle forhandlere av våre varemerker. Denne rollen vil bli besatt av Jarle Kleppan, som vil starte senest 1. april 2022.

Jarle har tidligere jobbet som salgsdirektør i Pon Equipment og kommer nå fra stillingen leder i Forlaget Last og Buss.

Konserndirektør i maskindivisjonen Jens Skifter uttaler:

- Vi er veldig fornøyde med at vi kan tiltrekke de beste bransjefolk i det norske marked til å sikre kontinuerlig profesjonell utvikling og vekst, Jarle har et solid fundament og vi ser store muligheter for å vokse ytterligere i Norge. Vi startet for bare fem år siden i 2016 og er markedsleder med en rekke av våre produkter, med premium varemerker som har enda mer potensiale i det norske marked.

Daglig leder Michael Husfeldt fortsetter:

- Jeg ser frem å støtte det nye lederskapet i Norwegian Agro Machinery gjennom 2022 med fokus på fremdrift og videre utvikling av hele vår distribusjonsorganisasjon i Norge. Vår organisasjon vil med fokus på service, deler og salg utvikle seg og bli en enda sterkere partner til norsk landbruk i årene som kommer.

Jarle blir daglig leder i 2023

Primo 2023 vil Jarle Kleppan tre inn som daglig leder i Norwegian Agro Machinery AS, og Michael Husfeldt vil fortsette i sin rolle som daglig leder i Danmark, med fokus på utviklingen i Danmark, hvor konsernet nå har 275 ansatte i maskinselskapene.

Trond Arne Bredesen trer inn i ledergruppen i Norwegian Agro Machinery AS i denne nye strukturen, og vil ivareta oppgaver omkring driftsøkonomi og strategisk IT-utvikling.

Kjell Kåre blir salgs- og markedssjef

Samtidig har salgs- og markedssjef Ståle Buraas besluttet å prøve seg i annen bransje, og han kommer derfor å slutte ultimo februar 2022. Hans avløser er funnet, og er også en kjent bransjeprofil; Kjell Kåre Espedal fra Hesselberg Maskin hvor han har vært produktsjef for Komatsu. Han vil tiltre senest 1. mai 2022, i rollen som salgssjef for egne avdelinger.

Planen til Norwegian Agro Machinery er å styrke deres posisjon i Norge fra import til sluttkunde med et tettere samarbeid med partnere og forhandlere i Norge, avslutter meldingen.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Norwegian Agro Machinery

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125