23948sdkhjf

ColliCare Logistics etablerer seg i Polen

«Grønne» transporter, både på kjøl og skinner, står sentralt når norske ColliCare nå etablerer seg i Polen.

Det nye kontoret til ColliCare i Polen etableres i Gdynia – et viktig internasjonalt handelsområde, spesielt som logistikk-knutepunkt mellom Asia, Europa og Norden.

ColliCare tilbyr tjenester gjennom hele logistikkjeden, fra produsent til forbruker, inkludert sjø-, vei-, jernbane- og flytransport, distribusjon og 3PL-tjenester. Etter etableringen i 2007 har selskapet vokst til både å bli en av de største aktørene i sin bransje i Norge, samtidig som at Polen er det tolvte landet som det nå etablerer seg i.

ColliCare opplyser i en pressemelding at det er stor import fra Polen i dag og at et kontor her derfor passer godt sammen med selskapets satsing både i Polen og de øvrige landene de er operative i.

Fokus på grønnere transportløsninger

Selskapet hevder å fokusere på grønnere logistikkløsninger, og trekker som et eksempel frem den store reduksjonen i CO2-utslipp som oppnås med sjøfrakt av containere mellom Polen og Norge sammenlignet med lastebiltransport.

ColliCare har i tillegg erfaring med håndtering av jernbanetransport fra Kina til Polen som muliggjør crossdocking og videre transport til Skandinavia og andre europeiske land via sjø, vei og jernbane.

Lang erfaring i internasjonal logistikk

Det nye teamet til ColliCare i Polen blir ledet av Jesper Hansen (bildet) som har lang erfaring i internasjonal logistikk og jobbet flere år i ColliCare Norge.

– Vi har fulgt det polske markedet i flere år og kjenner det godt. Den polske økonomien er i positiv utvikling og i våre øyne har den gode utsikter. Vi har samarbeidet med kunder i Polen i lang tid, som har i hovedsak blitt håndtert av det norske kontoret. Nå som vi har et team med lokale spesialister på plass kan vi være mer tilgjengelig for polske kunder og tilby dem moderne, bærekraftige transportløsninger til Norden, så vel som resten av verden, sier Hansen.

Opphav og kilder: ColliCare

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079