23948sdkhjf

BP Gruppen kjøper arkitektkontoret Leite og Howden

OPPKJØP: Leite og Howden AS går inn i sitt førtiende driftsår, og har 10 ansatte fordelt på kontorene i Ålesund og Brumunddal.

Selskapet har i en årrekke hatt Boligpartner, et datterselskap av BP Gruppen og en av landets største boligprodusenter, som kunde.

– Vi har gjennom en årrekke bygget opp et tett og godt samarbeid med Leite og Howden. Dette ønsker vi nå å utvikle videre og ser potensialet til store synergier for begge parter, sier konsernsjef Gunnar Wedvik i BP Gruppen i en pressemelding i dag.

Boligpartner har i perioder med stor ordreinngang kjøpt prosjekteringstjenester fra Leite og Howden. Konsernet er i vekst, og tok valget om oppkjøp da eierne av Leite og Howden ønsket å selge.

Leite og Howden AS vil bestå som selvstendig firma og drives som tidligere med kontor i Ålesund og Brumunddal. Tjenester og kompetanse blir som før og eierne har ambisjoner om vekst.

Nordmenn er verdensmestere på oppussing og basert på tall fra Prognosesenteret er det grunn til å forvente at det vil bli brukt 90 milliarder på oppussing i 2022.

Leite og Howden har gjennom 2021 utviklet et konsept som de har kalt «Bygg med hjertet». Dette er et komplett opplegg for å betjene ROT-markedet (rehabilitering, ombygging og tilbygg).

Ved siden av å levere arkitekt-tjenester vil Leite og Howden ha fokus på videreutvikling av dette unike konseptet, og som også vil bli tilgjengelig for kundene til BP Gruppen.

– Med høyt fokus på strømpriser og miljø, er dette et spennende marked å jobbe med . Det er ca. 2 millioner potensielle ROT kunder i landet og vårt konsept er derfor meget attraktivt for både håndverkere og sluttkunder, sier Roger Howden.

Opphav og kilder: Pressemelding fra BP Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Veteranen Gunnar Martinsen (78) fra Fredrikstad: Legenden som ikke takker av
Linnea fra Trondheim: - Jeg var nervøs, men det var kjempeartig og spennende
Dag Erland Aarøe om Tenax 5: Den er stor og er bygd elektrisk fra bunnen av
Kranbilfolket har stemt: Jore til topps med Volvo FH4 540 og Effer 685 - se alle de flotte bilene
Dødsulykken med vogntog på E6: Skal finne hendelsesforløpet og årsaksfaktorer
Nytt bruktkonsept i 2023: “Roll-out”-maskiner fra Pon Rental

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094