23948sdkhjf

Smidt & Ingebrigtsen AS er kjøpt opp - blir del av digert miljø

Multiconsult kjøper bergensselskapet Smidt & Ingebrigtsen AS og styrker seg dermed på Vestlandet.

KONSOLIDERING: Med dette oppkjøpet får Multiconsult sentral seniorkompetanse, og styrker dermed sin posisjon i det regionale markedet.

Smidt & Ingebrigtsen ble etablert i 1999, og er rådgivende ingeniører innen bygge- og anleggsteknikk med kontor i Bergen. Selskapet har omfattende referansebase og et stort kontaktnett i markedet på Vestlandet.

Samferdsel, bygg og industri

- Jeg er glad for at Smidt & Ingebrigtsen har valgt å bli en del av Multiconsult. Med oppkjøpet sikrer vi  seniorkompetanse som er sentral for de tverrfaglige oppdragene våre, spesielt inn mot samferdsel og bygg- og industrimarkedet, sier Leif Olav Bogen, konserndirektør regioner Norge i Multiconsult.

Han mener de dermed står godt rustet til å ta ytterligere markedsandeler på Vestlandet.

Kari Sveva Dowsett er direktør for forretningsenhet Vest i Multiconsult, og får dermed større slagkraft i sin avdeling. - Dette betyr at vi kan påta oss både større og flere oppdrag i årene som kommer, varsler hun.

Naturlig førstevalg

Tore Johan Smidt er daglig leder i Smidt & Ingebrigtsen AS, og opplyser at selskapene kjenner hverandre godt. - Multiconsult var vårt naturlige førstevalg for et salg, opplyser han.

Multiconsult overtar aksjene i Smidt & Ingebrigtsen i februar 2022. Samlokalisering i Multiconsult sine lokaler i Bergen er tenkt gjennomført i løpet av våren 2022.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093