23948sdkhjf

Zucca og Eiksenteret tar grep

Eiksenteret og Zuccarellostiftelsen tyr til innsamling for å sikre at idrettsklubber og foreninger over hele Norge kan tilby fysisk aktivitet og idrett for barn og unge i tiden fremover.

Eiksenteret og Mats Zuccarello går sammen om å begrense utenforskap i Norge, skriver Eiksenteret i en pressemelding:

Idretts-Norge har i lenger tid lidd av konsekvensene av tidvis nedstenging. Sammen med Mats Zuccarello, tar Eiksenteret og Zuccarellostiftelsen grep for å sikre at idrettsklubber og foreninger over hele Norge kan tilby fysisk aktivitet og idrett for barn og unge i tiden fremover, står det i pressemeldingen.

Zuccarellostiftelsen ble stiftet februar 2016 av Mats Zuccarello med formålet om å redusere utenforskap blant barn og unge i Norge ved å bidra til at enda flere får delta i organisert og egenorganisert idrett og fysisk aktivitet.  


- Er det et begrep vi alle har lært mer om som en konsekvens av pandemien, så er det samfunnskritiske yrker. Yrker vi rett og slett ikke klarer oss uten. Landbruk og jordbruk er kritiske yrker for å holde hjulene i gang i Norge, og nå går vi sammen for å bidra til aktivitetstilbud for barn og unge over hele landet, sier Zuccarello. Foto: Eiksenteret

Nå går organisasjonene sammen om en innsamling som skal styrke lokalmiljøene over hele landet der Eiksenteret har tilstedeværelse. (Eiksenteret har vært en viktig støttespiller til Zuccarellostiftelsen siden 2019)

Nå vil Eiksenteret ha tips til en lokal klubb eller forening som bidrar til aktivitet, idrett og inkludering blant barn og unge. 

Etter vurderinger av nominerte klubber/foreninger, vil en jury bestående av Eikmaskin og Zuccarellostiftelsen avgjøre vinneren, og deretter vil Eiksenteret sette i gang en storstilt innsamling i hver lokale butikk ila våronna; mars-juni hvorpå Mats Zuccarello vil kommunisere innsamlet beløp til den utvalgte klubben.

Kilde: Pressemelding fra Eiksenteret

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078