23948sdkhjf

Planlagt vist på Vei og Anlegg: Hitachis nye ZW310-7

Norges første Hitachi ZW310-7 går til Herstua Grus, men først planlegger Nasta å ha den utstilt på Vei og Anlegg i mai.

Produktsjef for hjullastere hos Nasta, Ole Kristian Skauan, planlegger å vise Norges første Hitachi ZW310-7 på Vei og Anlegg i mai. Der skal også den nye ZW180-7 vises, forteller han.

- Det blir første gangen vi får vist den, men jeg tør jo ikke love noe, for det er fortsatt slik at leveringstidene ikke alltid klaffer som stort sett alle aktører i anleggsbransjen erfarer for tiden.

Nasta skal ha en stand på 1191 kvadratmeter i hall D og blir nok lett å legge merke til.

Etter maskinen blir vist på messa skal den til Herstua Grus som er første kunde på den nye ZW310 i 7-serien.

Sikrere, renere og sterkere

Hitachi ZW310-7 introduseres nå og dette er en ny Steg V kompatibel hjullaster som produsenten selv mener er den sikreste på markedet.

Bak den relativt hårete påstanden ligger ting som ekstra god sikt fra førerhuset, spesielt bakover skal den være forbedret, men også til begge sider avd et smale maskindekselet. I tillegg har man Aerial Angle-kamera med 270-graders sikt over maskinen. Når maskinen står i revers vil maskinens varslingssystemer også utløse en alarm dersom en gjenstand skulle nærme seg maskinens bakside

Sterkemann

Power Boost (sterkemann) funksjonen øker automatisk turtallet i motbakke, som igjen skal  redusere syklustiden og på den måten øker produktiviteten. Raskere og mer effektive lastesykluser oppnås gjennom det såkalte «Approach Speed Control»-systemet. Det nye lastindikatorsystemet skal gjøre at ZW-7-modellen laster mer nøyaktig.

- Det blir en fantastisk maskin for både maskinfører og eier. Alt er tilrettelagt for at sjåføren enkelt skal programmere maskinen til å gjøre de tingene han ønsker, og eierne har full oversikt over maskinbruk og totaløkonomi. Dessuten kan det også nevnes at maksimalt dreiemoment er økt med nesten 13 % ved 300rpm lavere turtall, avslutter Skauan.

Kilde: Nasta

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094