23948sdkhjf

Greencarrier tar i bruk nytt logistikkbygg i Moss

1. februar overleverte Fabritius Gruppen ca. 11.500 kvm nye lokaler til Greencarrier Shipping & Logistics i Moss Næringspark.

Arealet utgjør den ene halvdelen av et nytt bygg på totalt 23.300 kvm.

De moderne og miljøtilpassede kontor- og lagerfasilitetene er tilpasset Greencarriers drift og produksjon, og er også levert med et solcelleanlegg som bidrar til energileveransen til bygget som er sertifisert i henhold til Breeam Nor med karakter Very Good, opplyser Fabritius Gruppen på sine nettsider.

Greencarrier er en av Norges største private logistikkaktører og er etablert i Moss, Oslo, Drammen, Larvik, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Hammerfest. Foruten å være spesialister på sjøfrakt med et betydelig import og eksportvolum, samt flyfrakt, biltransport, spedisjon og lagring/3PL, er selskapet en av landets største havneoperatører.

– Dette er et veldig viktig steg i riktig retning av å vokse på bærekraftig transport, hvor vi med dette nybygget blant annet får økt kapasitet og effektivitet knyttet til håndtering av frakt over sjø og vei gjennom et tidsmessig og effektivt lager- og logistikkbygg, uttalte daglig leder Gerd Meyer i Greencarrier da selskapet inngikk leieavtalen med Fabritius i oktober 2020.

Siste del av bygget overleveres i mars

Fabritius opplyser at de får overlevert den andre delen av nybygget i mars. Den er foreløpig ikke utleid, men selskapet opplyser at arealene leveres ferdig til lager- og logistikkvirksomhet. Bygget og tekniske anlegg er installert og forberedt for innredning av både kontor og lager etter leietakers ønsker og behov, skriver Fabritius Gruppen.

Opphav og kilder: Fabritius Gruppen, Greencarrier

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078