23948sdkhjf

Borlaug & Brosvik Transport formaliserer samarbeidet med Bring Cargo

Selskapene ønsker med dette å formalisere et langsiktig samarbeid og styrke virksomhetene innen Supply Base-logistikk for fremtiden.

TUNGT OPPKJØP: Bring Cargo AS kjøper en aksjepost på 34 prosent i Borlaug & Brosvik Transport AS. Avtalen ble signert denne uken.

Da tungt.no intervjuet daglig leder Kjetil Borlaug sommeren 2020 hadde selskapet 50 vogntog gående for Bring innen avdeling base – base (offshoretransport).

- Vi har knyttet et tettere bånd med Bring Cargo, og kjører nå utelukkende for disse, sa Kjetil Borlaug den gang.

Vil styrke grunnlaget for videre vekst

For Borlaug & Brosvik Transport AS har det vært et ønske om å formalisere samarbeidet med Bring.

- Vi ønsker å styrke og formalisere samarbeidet med Bring for å styrke oss i markedet og legge grunnlag for ytterligere vekst i fremtiden. Vi har en robust og effektiv drift som gjør at vi leverer høy kvalitet til kundene, sier styreleder Kjetil Borlaug i Borlaug & Brosvik Transport AS.

Borlaug og Brosvik Transport AS ble etablert i 2002. Selskapet har hatt god vekst de siste årene og omsatte i 2021 for rundt 190 millioner kroner. Selskapet er stasjonert på Frekhaug, Alver Kommune i Nordhordland.

- Spesielt vil vi fremheve at selskapet har god og stabil drift med ryddige arbeidsforhold for sine rundt 70 ansatte sjåfører. Selskapet vektlegger høy kvalitet i alle ledd både når det gjelder standard og sikkerhet på transportmateriell, HMS og dokumentasjon. Allerede i mars tar vi steget sammen med B&B Transport og blir den første aktøren med el-lastebil spesialbygget for base til base-logistikken, sier direktør Anne Stenseth Kristoffersen i Bring Cargo AS.

Opphav og kilder: Posten Norge AS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08