23948sdkhjf

Wacker Neuson og Agder Anleggsenter utvider samarbeid

Wacker Neuson og Agder Anleggsenter har blitt enige om å utvide sitt eksisterende samarbeid i Norge.

Fra 14. februar vil Agder Anleggsenter være generalimportør for Wacker Neusons produkter i Norge.

Wacker Neuson og Agder Anleggsenter er glade for å kunngjøre utvidelsen av deres samarbeid i Norge, sier de i en pressemelding.

Som Norges største Wacker Neuson-forhandler har Agder Anleggsenter allerede i flere år vært i stand til å utvikle og etablere en fremragende virksomhet med gode og tillitsfulle kunderelasjoner. Nå vil Agder Anleggsenter være generalimportør for Wacker Neusons produkter i Norge. Fra 14. februar vil Wacker Neuson Group være representert eksklusivt gjennom Agder Anleggsenter i Norge, og vil ikke lenger ha egen virksomhet her.

- I løpet av mange års samarbeid har Agder Anleggsenter vist seg å være en lojal partner med en sterk kundeorientering. Vi er overbevist om at utvidelsen av vårt samarbeid i Norge vil gi mange fordeler for våre lokale kunder og forretningspartnere. Alle våre ansatte er med videre til Agder Anleggsenter og våre kunder vil dermed få beholde sine personlige kontakter. Våre kunder vil også få gleden av tilgang på Agder Anleggsenters brede serviceportefølje som inkluderer vedlikehold, reservedeler og utleie, sier Alexander Greschner, Chief Sales Officer i Wacker Neuson Group. 

- Vi er veldig glade for å utvide samarbeidet! Som Wacker Neusons generalimportør kan vi nå utvide vårt tilbud i Norge betydelig og gi våre kunder ekstra service. Dette er et viktig skritt for oss på vår vei for å bli nummer en leverandør for byggebransjen i Norden, sier Svein Arne Uppstad, administrerende direktør i Agder Gruppen.

Agder Anleggsenter er en del av Agder Gruppen som er en fullserviceleverandør innen salg og kjøp av maskiner, service, reparasjoner, transport, deler og utstyr til tunnel- og byggebransjen. Hovedkontoret ligger i Kristiansand med avdelinger i Oslo, Drammen, Sandnes, Tromsø, Førde, Fauske og Flekkefjord. Konsernet har kunder over hele verden og har i dag, med over 125 ansatte, en omsetning på ca. NOK 1 milliard (2021).

Kilde: Wacker Neuson Group

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094