23948sdkhjf

Get Inspired og Apotera er årets nettbutikker 2021

Get Inspired er kåret som «Årets nettbutikk» med omsetning over 50 millioner kroner og Apotera for nettbutikker med omsetning under 50 millioner kroner.

Hvert år kårer en uavhengig jury de beste nettbutikkene i regi av Bring. De to som vant skilte seg spesielt ut i å ha god forståelse for målgruppen gjennom hele kjøpsopplevelsen. Mange nettbutikker har mye å lære, mener juryen.

Ca. 1.200 nettbutikker ble vurdert og juryen valgte å testkjøpe hos langt flere enn tidligere fordi mange faller igjennom i den siste fasen av kjøpsreisen. Prøvekjøpene ble gjennomført under Black Friday og julehandelen slik at juryen fikk stresstestet nettbutikkene.

– Vi har handlet, returnert og hatt kontakt med kundeservice i deres travleste periode og de beste leverte meget bra under press, sier juryleder Kristin Dahl Hoffmann.

På pallen for store nettbutikker kom Fjellsport og fjorårets vinner i klassen under 50 millioner, Linda Johansen. For nettbutikkene under 50 millioner var Zizzi og Sapatos sterke utfordrere, opplyser Posten i en pressemelding.

Mange lojale kunder

GetInspired.no er en nettbutikk med fokus på sporty klær og sko til trening og fritid som startet i en liten leilighet i 2009. Ifølge jurylederen er nettbutikken fremdeles fremoverlente og jobber kontinuerlig med forbedringer.

– De fortsetter å investere i kundeopplevelsen ved å forenkle og tilpasse til hver enkelt kunde. Etter flere år med sterk vekst har de klart å beholde den personlige kommunikasjonen med kundene og har mange lojale kunder. Alt de gjennomfører skal være relevant for kundene og totalt syntes juryen at de var et hakk bedre enn konkurrentene, sier Hoffmann.

God kjøpsopplevelse

Apotera.no er et apotek som er godkjent av Statens legemiddelverk og en nettbutikk som satser og utfordrer de store apotekkjedene.

– De har fokus på å skape en gjennomgående god og enkel kundeopplevelse. De gir relevant informasjon gjennom hele kjøpsreisen og skaper trygghet for kundene. Juryen ble imponert over solid kommersielt håndverk og hva de har fått til på kort tid. Vi ser en nettbutikk med stort potensiale, sier Hoffmann.

Kilde: Posten

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.111