23948sdkhjf

Ansetter: Firesafe øker satsingen på slokkesystemer

Har ansatt Geir Fossum som leder for forretningsområdet automatiske slokkesystemer og Olav Lindgren Østensen som fagansvarlig.

NYE JOBBER:  Firesafe har hatt en sterk utvikling innen slokkesystemer, og leverer vanntåkesystemer, robotslokkere, skumanlegg og gasslokkeanlegg over hele landet.

Geir Fossum har de siste ti årene vært seksjonsleder for brannteknikk i Erichsen & Horgen med fokus på slokkeanlegg, og er utdannet siv.ing. fra NTNU. Fossum har fått ansvar for å utvikle virksomheten innen automatiske slokkeanlegg i Norge i den nyopprettede avdelingen for slokkesystemer, og startet 1. februar.

Fra 1. mars er også Olav Lindgren Østensen ansatt som fagansvarlig for slokkesystemer. Han er utdannet siv.ing. fra UIB og kommer nå fra stillingen som rådgiver VVS i Asplan Viak. Olav har lang erfaring med prosjektering av alle typer slokkeanlegg og er også godkjent for utførelse av FG-kontroller.

Om Firesafe

Firesafe AS er store innen brannsikring i Norden med en omsetning på ca 1,1 mrd kr og har 800 ansatte og 30 kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Hovedkontoret er på Lørenskog utenfor Oslo. De siste årene har bedriften vokst betydelig både gjennom oppkjøp og organisk vekst.

Opphav og kilder: Firesaf pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094