23948sdkhjf

Byggfag-kjeden med Optimera som ny grossist

Byggfag-kjeden har inngått samarbeid med Optimera Handel på grossistinnkjøp. Optimeras nye sentrallager i Vestby og landsdekkende logistikknettverk var avgjørende for valget.

FANT HVERANDRE: Byggfags kjedemedlemmer vil fra 1. mai 2022 kunne gjøre innkjøp fra Optimeras utvalg av lagerlagte byggevarer. 

– Optimera var et strategisk valg for oss på grunn av sin satsing på logistikksenter og landsdekkende distribusjon, sier administrerende direktør Jostein Strand i Byggfag AS.

Byggfag er landets eneste medlemseide byggevarekjede. Kjedens 50 medlemmer er i hovedsak små og mellomstore byggevareforretninger i distriktene. Kjeden vil fortsatt gjøre direkte innkjøp fra leverandører av blant annet tyngre byggevarer og trelast for å unngå omlasting og unødvendig ressursbruk.

Stort vareutvalg og effektiv logistikk er nøkkelfaktorer for Optimera. Gjennom mange år har selskapet etablert et omfattende logistikknettverk. Nettverket leverer til utsalgssteder, proffkunder og gjør-det- selv markedet over hele fastlands-Norge.

I desember 2021 ble dessuten nytt sentrallager i Vestby utenfor Oslo overtatt. Sentrallageret får en nøkkelrolle i denne avtalen og innredes for tiden med automatiske lager- og plukksystemer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08