23948sdkhjf

Stave er ny Bucher-forhandler

Etter ett års «hysj-hysj» kan Sigurd Stave Maskin offentliggjøre at bedriften er blitt Bucher Municipals nyeste og eneste distributør i Norge.

Avtalen betyr at Sigurd Stave Maskin fra nå av er Bucher Municipals norgespartner for totalsortimentet av kompaktfeiemaskiner og chassimonterte feiemaskiner.

– Organiseringen gjør at vi kan møte det norske markedet med et bredt produktsortiment og skreddersydd service for tettere kundeoppfølging, sier en svært fornøyd daglig leder Geir Mellum i Sigurd Stave Maskin.

– Det muliggjør også den digitale løsningen Bucher Connect, som reduserer nedetid på maskiner og effektiviserer kundesupporten.

Én sterk merkevare

Fra Bucher Municipal uttrykkes glede over å samle alle produkter under én sterk merkevare i alle land, og denne gang altså i Norge. Fram til nå har aktiviteten her til lands vært oppdelt på ulike aktører.

For et år siden avsluttet Bucher Municipal sitt forhold til Veimas, og avtalen med ny distributør har vært hemmelig under den ettårige oppsigelsestiden.

Dypt savnet

– Norge har alltid vært et godt marked for chassimonterte feiemaskiner, så dette er et svært viktig agentur for oss, sier Geir Mellum.

– Og det er alltid hyggelig å kunne tilby et komplett produktprogram. Dette har vært dypt savnet hos oss, fortsetter han.

En hyggelig effekt av det nye agenturet er at Stave nå har rekruttert fem nye medarbeidere, fra mekanikere til produktsjef. Bedriften er dermed oppe i 25 hoder.

– Vi møter etterspørselen fra dag én, sier Mellum, og melder at første demomaskin skal være på plass allerede kommende uke.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Vintervedlikeholdet: Usensurert fra brøytebil
Prognosesenteret om bygg og anlegg: Ikke særlig vekst i sikte før 2025
Kontrakt på 250 millioner kroner: ECONordland blir totalentreprenør for nye Skavdalslia
Vintervedlikeholdet i Norge: 34 mil med kjetting
Døgnehvileplasser i stor-Oslo: - Stort behov for flere, men ingen snarlig løsning i sikte
Padøy Transport i strid med kommunen: Politikerne vil fjerne lastebilen - se brevet fra de ansatte
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.109