23948sdkhjf

Stave er ny Bucher-forhandler

Etter ett års «hysj-hysj» kan Sigurd Stave Maskin offentliggjøre at bedriften er blitt Bucher Municipals nyeste og eneste distributør i Norge.

Avtalen betyr at Sigurd Stave Maskin fra nå av er Bucher Municipals norgespartner for totalsortimentet av kompaktfeiemaskiner og chassimonterte feiemaskiner.

– Organiseringen gjør at vi kan møte det norske markedet med et bredt produktsortiment og skreddersydd service for tettere kundeoppfølging, sier en svært fornøyd daglig leder Geir Mellum i Sigurd Stave Maskin.

– Det muliggjør også den digitale løsningen Bucher Connect, som reduserer nedetid på maskiner og effektiviserer kundesupporten.

Én sterk merkevare

Fra Bucher Municipal uttrykkes glede over å samle alle produkter under én sterk merkevare i alle land, og denne gang altså i Norge. Fram til nå har aktiviteten her til lands vært oppdelt på ulike aktører.

For et år siden avsluttet Bucher Municipal sitt forhold til Veimas, og avtalen med ny distributør har vært hemmelig under den ettårige oppsigelsestiden.

Dypt savnet

– Norge har alltid vært et godt marked for chassimonterte feiemaskiner, så dette er et svært viktig agentur for oss, sier Geir Mellum.

– Og det er alltid hyggelig å kunne tilby et komplett produktprogram. Dette har vært dypt savnet hos oss, fortsetter han.

En hyggelig effekt av det nye agenturet er at Stave nå har rekruttert fem nye medarbeidere, fra mekanikere til produktsjef. Bedriften er dermed oppe i 25 hoder.

– Vi møter etterspørselen fra dag én, sier Mellum, og melder at første demomaskin skal være på plass allerede kommende uke.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094