23948sdkhjf

John Deere 6R 185 vant transporttest

Gjennom 14 forskjellige testsykluser ble forbruket av diesel, adblue, effekt og effektivitet målt.

Lenge har vi hørt om at John Deere sine nye traktorer skal være gjerrige på dieselen, nå har en tysk test kåret modellen 6R 185 til best i transporttesten, i følge en pressemelding fra Felleskjøpet.

I DLG PowerMix Transport Test 2.0 brukte den nye 6R 185-modellen 355 g/kWh diesel og 14 g/kWh dieseltilsetning/AdBlue. Avhengig av prisene på diesel og dieseltilsetning blir det mulig å spare opptil 2 euro (ca 20 kr) i timen under transport, sammenlignet med de to nærmeste konkurrentene. Og det betyr at bønder og entreprenører kan redusere sine driftsomkostninger enda mer. 

Om resultatet reflekterer vikreligheten, vil det kunne bety at bønder og entreprenører kan spare opptil 2 euro i timen på diesel og dieseltilsetninger ved å velge den mest drivstoffgjerrige og bærekraftige traktoren under 250 hk på vei.

Alle John Deere-traktorene blir testet i henhold til de strenge spesifikasjonene i den krevende DLG PowerMix Transport-testen på DLGs testsenter i Groß-Umstadt i Tyskland.  Testsyklussene på veien omfatter kjøring under typiske driftsbetingelser med lett og tung last.

Kilde: Pressemelding fra Felleskjøpet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094