23948sdkhjf

Mineralteknikk AS ble gaselle i 2021

Mineralteknikk AS har nå oppnådd kriteriene for å bli en av Norges raskest voksende bedrifter.

– Vi er meget stolte over å være utpekt til Gasellebedrift for 2021. Etter oppstarten i 2015 har det gått strålende. Det viktigeste av alt og grunnen til at vi er der vi er i dag, er at har fantastiske folk med på laget og vi har vanvittig gode produkter. Vi er et godt team som knytter til oss de rette folka i bransjen. Og de beste folka setter pris på å komme frem til de beste løsningene, sier Arne Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk i en pressemelding.

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret landets mest fremgangsrike bedrifter og Mineralteknikk AS har nå oppnådd kriteriene for å bli en av Norges raskest voksende bedrifter.

Det hele startet med Arne Kenneth, en dirdøling som tenkte han skulle bruke mer tid på å lese bøker og spille gitar da han solgte seg ut av Nordic Bulk, men når kundene ringte så våknet gründerånden. Kundene trengte produkter og Arne Kenneth satte i gang produksjonen.

– Mineralteknikk AS startet opprinnelig med keramikkprodukter og avskrapere, men når vi fikk Portafill-agenturet ble det starten på mobilt utstyr til knuse- og siktebransjen. Deretter tok vi over Terex Finlay-agenturet etter Bulder i 2017 og det har vist seg å være en suksess, sier Arne-Kenneth.

I 2021 ble Scandia Maskin også en del av familien og bedriftene har et tett samarbeid. I dag har Mineralteknikk AS 11 ansatte og har kontorer i Ålgård, Drammen og Kirkenes. I tillegg til Portafill og Terex Finlay, jobber Mineralteknikk i dag også med Terex Washing Systems, Arjes og Terex MPS.

Kilde: Pressemelding fra Mineralteknikk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.203