23948sdkhjf

Nordomatic kjøper Nortech i Oslo

Med kjøpet av Nortech Byggautomasjon styrker Smart Buildings-konsernet Nordomatic seg ytterligere i Norge og spesielt Oslo

OPPKJØP: Nortech Byggautomasjon AS ble stiftet i 2015 og har i dag 12 ansatte som opplever sterk vekst i etterspørselen etter  produkter og tjenester.

– Vi har lenge sett på Nortech og vært imponert over hva de har fått til for sine kunder. Vidar Kjeldsen og hans team passer perfekt inn hos oss, både kulturelt og forretningsmessig, og vi gleder oss til å ønske dem velkommen hos oss, sier landssjef Ståle Syversen i Nordomatic.

Han mener Nortech har en godt diversifisert kundeportefølje som i liten grad overlapper med Nordomatics eksisterende kunder i Oslo-området.

– Det er en rivende teknologisk utvikling i bransjen, og Nordomatic har tatt en lederrolle i utviklingen av smarte bygg og neste generasjons PropTech-løsninger. Derfor var vi ikke i tvil da muligheten åpnet seg for å bli en del av Nordomatic, sier Nortech-sjef Vidar Kjeldsen.

Bakgrunn: Nordomatic er en systemintegratør av intelligente byggeløsninger med fokus på energieffektivitet, med tilstedeværelse i Sverige, Danmark og Norge. Løsningene integrerer og styrer oppvarming og kjøling av bygninger, belysning, adgangskontroll, sikkerhet og brannsikring. Nordomatic omsetter totalt for rundt én milliard kroner i Skandinavia opplyser de, og har mer enn 500 medarbeidere.

Nordomatic Norge AS hadde i 2020 en omsetning på 40 millioner kroner. Nortech Byggautomasjon AS hadde samme år 30 millioner kroner. Se grafikk under.

Opphav og kilder: Pressemelding Nordomatic

KLIKK for alle artikler i Bygg bedre billigere.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093