23948sdkhjf

Komplett oppgradering av populær skyvemasttruck

Toyota Material Handling har lansert nye versjoner av skyvemasttrucken BT Reflex i både smal utgave (N-serien) og i frysehusutgave.

N-serien har fått høyere løftehøyde og tilbys med samme opsjoner som de større seriene. Frysehusutgaven kjennetegnes først og fremst med en helt ny kabin i tillegg til å ha høyere kapasitet.

Den nye N-serien og frysehusutgavene avslutter dermed oppgraderingen av hele BT Reflex-familien som for et snaut år siden ble innledet med nye versjoner av den mest populære E-serien med tiltbar kabin, R-serien med høy ytelse og O-serien som har større hjul og høyere bakkeklaring som gjør at den også kan benyttes utendørs.

En stor fargeberøringsskjerm som skal gi en enda bedre intuitiv kontroll og ikke minst interaktivitet var blant nyhetene på de tre seriene som ble lansert i fjor og som naturligvis også blir å finne på N-serien og frysehusutgavene. Foto: Toyota Material Handling

Økt løftehøyde på N-serien

N-serien av BT Reflex kjennetegnes med sitt smale chassis som gjør dem egnet til bruk på trange områder eller til for eksempel blokkstabling og kjøring inn og ut av dypstablingsreoler. I tillegg til å være utstyrt med mange av de samme nyhetene som ble lansert på E-, R- og O-serien, har løftehøyden på N-serien blitt økt fra 8,5 til 10 meter. I forbindelse med oppgraderingen valgte Toyota Material Handling å kutte ut den tidligere versjonen med løftekapasitet på 1.200 kilo og N-serien tilbys nå i to varianter på henholdsvis 1.400 og 1.600 kilo.

Produktsjef Bjørn Fjelnseth i Toyota Material Handling Norway AS opplyser til tungt.no/logistikk at en annen stor nyhet på N-serien er at den tilbys med samme opsjoner som de større seriene. Det gjelder blant annet elektrisk hevbar dørk og luftavfjæret sete.

Toyotas nye frysehuskabin har et fått et moderne design og er utstyrt med store frostfrie vinduer og glasstak som skal gi optimal sikt i alle retninger. Som man ser tilbys frysehustruckene også med åpen kabin, men det alternativet er ikke salgbart her i landet. Foto: Toyota Material Handling

Ny frysehuskabin med svært god sikt

Både E-, R- og N-serien kan leveres kan leveres i nye frysehusutgaver som er bygget og designet for bruk ned i minus 30 grader. Mens forrige generasjon hadde løftekapasiteter fra 1,2 til 1,6 tonn og løftehøyde opp til 8,5 meter, tilbys de nye frysehusutgavene i fem versjoner fra 1,4 til 2,5 tonn og løftehøyde opp til 13 meter.

Fjelnseth opplyser at den nye kabinen er utstyrt med store frostfrie vinduer og glasstak som skal gi optimal sikt i alle retninger. Ikke minst fremhever han at kabinen har fått et langt mer elegant design og at også frysehusutgaven av R-serien vil kunne bli tilbudt med et Li-Ionbatteri på 620 Ah.

Opphav og kilder: Toyota Material Handling

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094