23948sdkhjf

Hitachis største hjulgraver lansert i 7-serien

Hitachi ZX 220W-7 har fått oppdateringene til 7-serien og skal være forbedret på en rekke punkter.

Den største av Hitachi sine hjulgravere er designet med tanke på høyest mulig lønnsomhet, komfort, sikkerhet og driftstid, ifølge en pressemelding fra Nasta.

Steg V-motor, HIOS III-hydraulikksystem og ECO-måler skal gi høyere drivstoffeffektivitet, produktivitet og driftskostnader, heter det videre.

Hitachi ZX220W-7:

Gravedybde: opp til 6 300 mm
Maskinvekt: 20 100 – 24 900 kg
Motoreffekt: 128 kW / 172 hk
Rekkevidde: opp til 10 280 mm
Skuffestørrelse: 510 – 1 200 liter

Førerhuset er redesignet med lavere støynivå og mindre vibrasjoner. Konsollen og førersetet er synkronisert og brytere har enklere tilgang. Funksjoner som cruisecontrol, automatgear og valgfri kjørekontrollsystemet demper vibrasjonene fra frontfestet. Den automatiske arbeidsbremsen er integrert og sikten er hjelpes av Aerial Angle-kamerasystemet med 270-graders fugleperspektiv.

Maskinføreren kan videre velge mellom seks bildealternativer på skjermen for å scanne miljøet utenfor førerhuset. Rattstammen er designet slank, men med bred justeringsvinkel. Sammen med et noe mindre ratt oppnår en bedre sikt fremover.

Nye funksjoner som LED-arbeidslys, vindusvisker med økt viskerareal og større speil er på plass. Oppvarmede speil er også tilgjengelig som ekstrautstyr. Den øvre strukturen og frontfestet vil låse seg på plass når maskinen er i riktig posisjon, dette bl.a. for sikker kjøring på offentlig vei.

Opphav og kilder: Nasta

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.128