23948sdkhjf

Ramirent rykker inn i ny Stavanger-base

Om få dager åpner Ramirent utleieselskapets nye hovedbase i Stavanger-regionen, nærmere bestemt i Sandnes, der de har 7,5 mål tomt til disposisjon.

Lokalene, som ligger rett ved E39 og Riksvei 444, er på 1500 kvadratmeter inkludert lagerplass og vaskehall på totalt 1200 kvadratmeter. Bygget fra 2015 har blitt oppgradert og utvidet med en ekstra etasje i anledning flyttingen av Ramirents base fra Gausel til Brannstasjonsveien 14 i Sandnes.

Stort dekningsområde

– Med denne sentrale plasseringen blir vi enda mer tilgjengelige for kundene våre både nord og sør på Jæren, forklarer avdelingsleder Cato Hoff hos Ramirent Stavanger.

– Vi har et stort dekningsområde, helt fra Egersund til Sirdal, med rundt 350.000 innbyggere, og da gjelder det å ha en mest mulig sentral plassering og god logistikk, tilføyer prosjektleder Njål Svihus.

Fossilfritt siden 2021

Totalt vil 14 ansatte være tilknyttet Ramirents nye hovedbase for Stavanger-regionen, og avdelingsleder Cato Hoff ser det som svært positivt for både trivsel og effektivitet at alle nå kan jobbe under samme tak.

– I tillegg får vi topp moderne og miljøvennlige lokaler. Stavanger-avdelingen har drevet fossilfritt siden september 2021, og nå er nærmere 98 prosent av maskinene vi leier ut også fossilfrie. Våre nye lokaler passer derfor godt med Ramirent sine ambisjoner om å være med på det grønne skiftet, sier Hoff, og påpeker at det på sikt også er planer om å montere solcellepanel på taket.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078