23948sdkhjf

Vei og Anlegg 2022: Vises for første gang i Norge

HF Maskin Teknikk skal vise frem Kãrcher MC250 gatefeiemaskin som tilbys for første gang for norske kunder denne våren.

Fra Askim-firmaet HF Maskin Teknikk AS med Henrik Fremstad som både eier og selger, kommer det melding om en aldri så liten Norges-premiere denne våren:

- Vi har gleden av å delta på Vei og Anlegg med vår Kärcher MC250 gatefeiemaskin som tilbys for første gang for norske kunder denne våren, forklarer Fremstad.

Selv mener han dette nå er den mest moderne gatefeiemaskinen i 2m3 klassen og med en tidlig vår har de allerede fått positive tilbakemeldinger fra kommuner og entreprenører som har testet maskin på norsk vårfeiing, iføge Fremstad.

Fremstads stikkord for maskinen:

Kärcher MC 250 har en komfortabel og romslig toseters kabin med behagelig plass til lange operatører. Den har store skyvbare sidevinduer og den har mulighet for høyrestilt ratt og full gjennomgang fra begge sider av kabin. Kärcher benytter her sitt brukervennlige armlene med joystick og brytere samt rattmontert display kundene vil kjenne igjen fra de andre modellene. Den har klassens største vakuumbeholder på 2,2 m3 i syrefast stål, med en tømmehøyde på 1,6 meter. Den har 195-liters ferskvannstank og 400 liter sirkulasjonsvann. Målene er 1,3 meter i bredden og den er  under to meter høy. 

- Den har hydropneumatisk understell med hjuloppheng og kjørekomfort som en bil i inntil 60 km/t, forklarer Fremstad.

Bakgrunn - Hva? Er ikke Kärcher høyttrykkspylere da?

Da Kärcher overtok Max Holder i 2019, var det med mål om å forene Kärcher sine større feiemaskiner med Holder sine redskapsbærere under Kärcher Municipal GMBH.

Fra 2021 har Kärcher med dette skilt ut kommunalteknikk som eget selskap, og rendyrker dette som en egen organisasjon skilt fra konsum og renholdsproduktene, som Kärcher for mange er mest kjent for.

Produksjon av gatefeiemaskiner og redskapsbærer har geografisk blitt samlet på Holders nybygde fabrikk i Reutlingen, Tyskland.

Dette har også påvirket salg og distribusjon av de ulike Kärcher produktene.
HF Maskin Teknikk AS har siden 2017 vært ansvarlig for salg og service av Holder redskapsbærere for det norske markedet og vil fortsette med det og som en totalleverandør av påbygg og løsninger for alle fire årstider. HF Maskin Teknikk vil i tillegg være landsdekkende leverandør av Kärcher sine største gatefeiemaskiner for vei-, entreprenør- og kommunalmarkedet.

Opphav og kilder: HF Maskin Teknikk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Lastebiler over 16 tonn: 35 prosent opp - Scania tok mai, Volvo leder totalt
Bruker mye mer penger på vei, uten at veiene er blitt bedre
Mesta mot historiske seks milliarder i omsetning
Unngå E18 om du kan – dobbelt opp med veiarbeid
Biogass-rushet: 12 ganger flere søknader i mai enn i en normalmåned
Virke rapporterer om kritisk lav aktivitet i byggenæringen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093