23948sdkhjf

Attack lanserer nye elektriske gaffeltrucker

Compact er en ny serie elektriske motvektstrucker fra den kinesiske produsenten Attack. Første modell i serien er en 3-hjuling med en løftekapasitet på 1.000 kilo.

De kompaktene målene skal gjøre trucken godt egnet til bruk i trange lokaler. Prisene starter på kr. 120.000 ekskl. mva.

Attack representeres av utstyrsleverandøren Wee.no som har levert diesel- og elektrisk drevne trucker og traller siden lanseringen av merket på det norske markedet i 2012.

Kompakt 1-tonner

Attacks nye serie med elektriske motvektstrucker har fått betegnelsen Compact. Først ut er en liten 3-hjuling som ifølge Wee.no er beregnet på bruk i mindre og mellomstore bedrifter. Den har en løftekapasitet på 1.000 kilo og leveres med et 48 volts batteri på 160 Ah som skal gi en driftstid på fire til seks timer. Chassiset er bare 200 cm langt og 170 cm bredt og med en svingradius på 250-270 cm skal trucken være godt egnet til bruk i små og trange lokaler. Med friløftsmasten nede har trucken en høyde på to meter som blant annet gjør at den kan kjøre inn i containere. Løftehøyden er oppgitt til tre meter.

Førerplassen på Compact er ikke spesielt påkostet og hydraulikken betjenes med konvensjonelle lange spaker. Men så er da heller ikke trucken myntet for intens bruk over lengre perioder. Startprisen er beskjedne 120.000 kroner. Foto: Wee.no

Godt elektrisk alternativ

Morten Wee, truckansvarlig hos Wee.no, uttaler i en pressemelding at Attack Compact-serien skal være en elektrisk erstatter for de eldre og tyngre dieseltruckene som finnes i mange lagre rundt omkring i Norge.

– Fordelene er ikke bare null utslipp, men også bedre mobilitet, høy driftssikkerhet og mindre krav til vedlikehold, sier Wee og legger til at stadig flere har fokus på enklere, renere og rimeligere driftsløsninger. Prisene på starter på kr. 120.000 ekskl. mva.

Opphav og kilder: Wee.no

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079