23948sdkhjf

AF gjennomfører kjøp av Stenseth & RS

AF Gruppen har inngått endelig avtale om kjøp av 80 prosent av aksjene i Stenseth & RS Holding (Stenseth & RS). De resterende 20 prosent vil fremdeles være eid av ansatte i selskapet.

OPPKJØP: Stenseth & RS består av driftsselskapene Stenseth & RS Entreprenør som ble etablert i 2002 i tillegg til Stenseth & RS Anlegg og Stenseth & RS Ressurs som ble etablert i 2017. Selskapet er en betongentreprenør med totalt 300 ansatte.

- Stenseth & RS har levert gode prestasjoner over tid og har en kultur og et verdigrunnlag som sammenfaller med AF Gruppens. Oppkjøpet er i tråd med vår strategi om å vokse lønnsomt og vil ytterligere styrke vår posisjon innen betongarbeider, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

Selskapsverdi (Enterprise Value) for 100 prosent av Stenseth & RS Holding er vurdert til 220 millioner kroner på gjeldfri basis. Oppgjøret for 80 prosent av aksjene vil bestå av aksjer i AF Gruppen ASA tilsvarende 40 millioner og kontanter.

  • Stenseth & RS tilbyr ulike betongarbeider innen bygg- og anleggssektoren; forskaling, armering, utstøping av alle typer betongarbeider. I tillegg er selskapet ledende på utstøping og overflatebehandling av gulv.
  • AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern som omsatte for 27 mrd kroner i 2021 og har  5400 medarbeidere. Virksomheten er inndelt i Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Kilde: Pressemelding fra AF Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094