23948sdkhjf

Signerte kontrakt om 68 leiligheter i Asker sentrum

Ø.M. Fjeld Asker Entreprenør skal oppføre 68 leiligheter i boligprosjektet Perlen Asker for Bane Nor Eiendom og Skaaret Holding AS.

PROSJEKT: Perleporten Asker AS og ØMF Asker Entreprenør signerte nylig kontrakt om bygging av et nytt boligprosjekt i Asker for ca 250 millioner kroner.

Det er Bane Nor Eiendom AS og Skaaret Holding AS som står bak utbyggingsselskapet Perleporten Asker AS. Perlen ligger i Asker sentrum. For øyeblikket er 43 av de 68 leilighetene solgt.

Oppdraget vil bestå av riving av eksisterende bebyggelse, samt oppføring av et komplett boligprosjekt bestående av fem boligblokker med til sammen 68 leiligheter og parkeringskjeller.

I tillegg skal uteområdene opparbeides, blant annet med et tilstøtende torg. Boligprosjektet er tegnet av 4B Arkitekter.

Regionleder Ole Einar Rongved i ØMF Asker Entreprenør og  prosjektsjef i Bane NOR Eiendom, Sven Kruse-Jensen, er begge fornøyde med avtalen.

Boligmassen utgjør til sammen rundt 5.500 kvadratmeter, mens næringsdelen vil utgjøre rundt 500 kvadratmeter. P-kjeller og andre fellesarealer kommer i tillegg.

Byggingen starter i månedsskiftet april-mai, og beregnet ferdigstillelse er satt til april 2024. 

Opphav og kilder: Pressemelding fra ØM Fjeld

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08