23948sdkhjf

Etablerer Seabrokers GeoEnergi

- Det er stort potensial i å høste mer varme fra kloden. Energibrønner er ukontroversielt, har god økonomi, liten belastning på miljøet og gir økt velferd. Gjennom etablering av Seabrokers GeoEnergi tar vi sikte på å bli en ledende aktør i Norge. Vi vil bidra til at mange bygningseiere kan få bedre driftsøkonomi og samtidig bidra til bedre energibalanse i samfunnet., sier Ketil Solvik-Olsen, daglig leder i Seabrokers Fundamentering.

Seabrokers Fundamentering har allerede god erfaring med energibrønner. Nå skal det satses sterkere, med økt maskinpark, mer mannskap og større ambisjoner i et dedikert selskap, forteller han i en pressemelding.

Henter inn fra Østlandet Brønn og Energiboring (ØBE)

I sin satsing oppretter Seabrokers et nytt selskap hvor de flytter all sin energikompetanse. Seabrokers får en kickstart når de kjøper utstyr og henter ansatte fra Østlandet Brønn og Energiboring (ØBE), som i disse dager avvikler sin aktivitet. Samtidig planlegges ytterligere investeringer i maskin- og utstyrsparken.

- Vi kjenner godt folkene fra Østlandet Brønn og Energiboring. Da vi forstod at de ville legge ned sin aktivitet, så vi potensiale for å skalere opp vår satsing betydelig. Vi er glade for at så mange dyktige folk fra ØBE kan bli med oss videre. Her vår vi høyst kompetente medarbeidere med lidenskap for faget og mulighet til å være med i et selskap som skal vokse.

- Vårt moderne samfunn er avhengig av forutsigbar tilgang på energi til forutsigbare priser. Energimarkedet handler dog om langt mer enn bare strøm. I Norge er varmeenergi spesielt viktig, og potensialet er enormt. Vi hører samtidig at mange er usikre på kostnader og det er få store aktører som har satset industrielt rundt dette. Derfor ønsker vi bidra til å øke bevisstheten om nytten i geoenergi og derved også øke volumene som produseres. Vår nasjonale tilstedeværelse som fundamenteringsselskap gir oss et svært godt utgangspunkt, både geografisk og i størrelse.

Hans Christan Hannevig blir leder i Seabrokers GeoEnergi AS.

Opphav og kilder: Seabrokers

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078