23948sdkhjf

Norconsult med sterk vekst i bromiljø – etablerer egen broteknologigruppe

Norconsults bromiljø har i løpet av de siste årene satset kraftig på digital brokompetanse, og har nå vokst til 120 medarbeidere på kontorer i Norge og Sverige. Nå er det etablert en egen gruppe for broteknologi, med Vegard Gavel-Solberg som leder for denne satsningen

BRO-TUNGT: Miljøet hos Norconsult har vekket internasjonal oppmerksomhet og mottatt priser for heldigitale leveranser og prosjekter.

Blant annet med seier i AEC Excellence Awards på Autodesk University der arbeidet med Trysfjordbrua var sentralt - se link. Nå søker de minst fem nye medarbeidere med spisskompetanse innen beregninger, BIM og programmering.

Med prosjekter som Utbygging Drammen-Kobbervikdalen for Bane Nor og E39 Kristiansand-Mandal for AF Gruppen og Nye Veier, har Norconsult utviklet et miljø for utvikling innen beregninger og BIM, og har komplette digitale løsninger med kobling mellom analyse og modellering.

Dermed mener Norconsult de er i stand til å automatisere, optimalisere og tilrettelegge for bygging på en mer risikoreduserende måte for entreprenør og byggherre.

Vegard Gavel-Solberg er ansatt som gruppeleder for den nyopprettede broteknologigruppen. Han kommer fra Reope hvor han har jobbet med utvikling innen BIM og dataflyt, og har hatt roller som både utvikler og prosjektleder.

Asbjørn Gjerding-Smith, avdelingsleder på broavdelingen i Sandvika, ønsker seg enda flere med sterk digital kompetanse.

– Vi søker etter enda flere nye medarbeidere til kontorer både i Norge og Sverige. Vi har ambisjonsnivået klart og er klare for å gire opp digitaliseringsarbeidet videre. Vi er fortsatt på jakt etter kloke hoder, sier Gjerding-Smith.

Opphav og kilder: Pressemelding Norconsult

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Slik blir lastebil-framtida - ifølge MAN
Alf Brekken & Sønner vs Veidekke: «David» vant kampen
TransportMagasinet på jobb med Cora Siren Valde: - Et godt forbilde
Veidekke bygger 75 leiligheter for 210 millioner kroner i Bergen.
Elektrisk småtass klar for last mile-oppdrag
Rental.one AS blir forhandlere for IRM Norge AS
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.094