23948sdkhjf

Stangeland Gruppen: Etablerer eget miljøselskap for forurensede masser

Nyetablerte Stangeland Miljø vil håndtere forurensede masser fra bygg og anlegg og industri.

Nyetablerte Stangeland Miljø vil håndtere forurensede masser fra bygg og anlegg og industri, og har høy kompetanse innen alt fra analyse og lasting, til transport og deponering, forklarer Stangeland i en melding.

– Vi har allerede i mange år behandlet slikt avfall i Stangeland Maskin. Derfor var det nå naturlig å samle virksomheten, og spisse satsningen. Vi har all kompetanse selv eller via samarbeidspartnere. Kundene, enten det er entreprenører, kommuner, stat, vegvesen eller private, forholder seg til én aktør, sier Glenn Time, leder salg og marked i Stangeland Miljø.

Gjennom Stangeland Maskin har miljøselskapet tilgang til moderne og miljøvennlig spesialutstyr for skånsom og trygg fjerning av masser.

Stangeland Maskin omsatte for godt over 1,4 milliarder kroner i 2020 og konsernet vokser og har behov for mer plass. Derfor utvides administrasjonsbygget med et tre etasjers påbygg på 18 x 25 meter.

Stangeland Miljø AS er et datterselskap til Stangeland Gruppen AS.

– Kundene vil også få tilgang til nettverket vårt over hele landet, så her handler det om å finne løsninger som er bærekraftige og lønnsomme, sier salgslederen.

Selskapet er spesialister på å løse utfordringer knyttet til forurensede masser fra rivingsprosjekter, utbyggingsprosjekter og områder hvor masse må skiftes ut eller renses. Vi håndterer alle klasser forurenset masse og sørger for sikker og miljøvennlig transport til deponi.

Kilde: Stangeland Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094